Agriterra relatiedag in het kort

07-10-2014 Vrijdagmiddag 3 oktober vond in Burgers' Zoo de elfde editie van de Agriterra relatiedag plaats. Meer dan 180 aanwezigen hoorden de aftrap van John Hilhorst, bestuurder van Agriterra, die de toon van de middag zette: het draait om dynamiek, verandering en ondernemerschap. Kees Blokland borduurde hier op voort en liet zien dat Agriterra er in de nabije toekomst anders uit gaat zien, maar dat het blijft gaan om de georganiseerde boeren die een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van opkomende economieen.

De omgeving van Agriterra draait (door), de wereld om ons heen draait (door) en ook Agriterra draait door. Dit programma onderdeel werd gepresenteerd door Rochus Kingmans, met naast zich tafeldame Suzanne Ruesink. Aaltje de Roos (ministerie Buitenlandse Zaken), Anke Vervoord (Vrouwen van Nu) en Jan Keijsers (FrieslandCampina) werden aan de tand gevoeld over hoe zij de toekomst van Agriterra zien en hun rol daarin. 

De enige echte Agriterra quiz werd dit jaar gewonnen door Wim van Ittersum, melkveehouder in Mastenbroek. Uit handen van dagvoorzitter Josephine van Gelder ontving hij een Burgers' Zoo giraffe met Agriterra-halsband.

Jan Breembroek, vakdirecteur agro advies bij Flynth, liet zien wat twee jaar geleden begon met een aantal adviesopdrachten van Flynth-medewerkers voor klanten van Agriterra is uitgegroeid tot een succesvol, toekomstbestendig partnerschap. Klanten van Agriterra kunnen verder dankzij de deskundige adviezen die Flynth medewerkers geven. Flynth geeft invulling aan haar MVO- en HR-beleid. Agriterra kan gebruik maken van een pool van financieel experts voor adviesopdrachten. Alleen maar winnaars.


Downloads:
Boerenverstand in bedrijf, door Kees Blokland
Ondernemen met Agriterra - Flynth, door Jan Breembroek 

 

Foto's Kenny Terheijden, Agriterra


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org