Behaal méér dan alleen financieel rendement

Als financiële instelling hebt u een investeringsbehoefte. U wilt uw mogelijkheden uitbreiden, rendement behalen en affiniteit opdoen met andere financiële markten.
Tegelijkertijd wilt u een maatschappelijke bijdrage leveren in opkomende economieën (mvo-doelstelling).

Agriterra is lokaal gevestigd in ontwikkelingslanden en vormt de schakel tussen uw investeringsbehoefte en de kansen van agrarische coöperaties en organisaties.

Van het verkrijgen van werkkapitaal tot leningen: wij begeleiden coöperaties bij het bankabel maken van hun organisatie. Onder meer door samen een sterk businessplan op te stellen. Het resultaat is dat zij stabieler worden, georganiseerd en professioneel. Voor u als bank monitoren wij investeringen en verrichten post-finance-werkzaamheden.

Training & Workshops

Grote maatschappelijke impact

Kennis delen, trainen en het uitwisselen van ervaring: Agriterra levert expertise en ervaringsdeskundigen op elk niveau van de agrarische organisatie. Van governance en leiderschap, financieel en operationeel management tot een financieel duurzame dienstverlening aan leden. 

We ondersteunen agrarische coöperaties en organisaties bij het realiseren van een betere winstgevendheid en solvabiliteit en een hoger inkomen voor coöperatieleden. Zo professionaliseren deze organisaties steeds verder. Dit leidt tot sterkere landelijke gebieden in landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. 

Succesvolle agrarische organisaties en -coöperaties stimuleren economische groei. Ze dragen bij aan voldoende voedsel voor iedereen en leggen de basis voor toekomstige generaties agrariërs. Daarom adviseert Agriterra hen al bijna 20 jaar. Wij boeken resultaat  dankzij uw investering in een gezonde agrarische sector.

More information?

Please contact Elske Koelman, Market developer at koelman@agriterra.org

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org