Agrimondiaal december 2022 is verschenen!

06-12-2022

De nieuwe Agrimondiaal staat dit keer in het teken staat van ‘Samen kom je verder’. 

Op 12 oktober werd het 25-jarig jubileum van Agriterra gevierd tijdens het jaarlijkse Agripool Event. CEO Marco Schouten benadrukte hier hoe belangrijk de rol van de experts uit de Nederlandse topsector agri & food is voor het succes van Agriterra. „Er zit een heleboel inhoudelijke kennis en kunde over allerlei onderwerpen bij onze Agripoolers. Hoe mooi is het dat zij dit kunnen delen met hun internationale collega’s?”

In deze editie van Agrimondiaal leest u over de inzet van Agripoolers in verschillende landen. 
Zoals het artikel over Jantine Akkerman die een Youth Kick Off workshop gaf in Tanzania, of Jack Goossens die een groep Ghanese bestuursleden van drie cacaocoöperaties begeleidde in hun groeiproces. 

Deze verhalen laten zien dat het bieden van advies en het delen van kennis werkt: coöperaties en boerenorganisaties worden versterkt en dat is cruciaal voor belangrijke hedendaagse uitdagingen als voedselzekerheid, klimaatbestendigheid en economische ontwikkeling. En zoals Sjaak van der Tak in het voorwoord al pleit: laten we het netwerk en de organisatie die afgelopen 25 jaar is opgebouwd blijven gebruiken om de agrarische sector, wereldwijd, onvermoeibaar vooruit te helpen!

We wensen u veel leesplezier toe!


Download hier Agrimondiaal december 2022


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org