Uniek advies van boer tot boer

De Agripool is het recruitmentbureau van Agriterra voor boeren en agrarisch ondernemers uit het Nederlandse coöperatieve agrarisch bedrijfsleven.

Agriterra werkt met deze ervaren adviseurs uit de agrarische sector zodat zij hun kennis delen met collega’s in ontwikkelingslanden. Denk aan deskundige praktijkkennis gerelateerd aan de landbouwsector, zoals teeltadviezen, voedingsadviezen in veehouderij, bedrijfsontwikkeling, verwerking van agrarische producten, bestuurs- en organisatie kennis of landbouwvoorlichting. Agripoolers kijken vanuit een MVO gedachte of marktverkenning buiten de grenzen van de Nederlandse landbouw en adviseren boerenorganisaties over specifieke vraagstukken. Met deze unieke boer-tot-boer aanpak en het delen van kennis, versterkt Agriterra organisaties in andere culturen en zorgt voor economische ontwikkeling. 

Lokale Agriterra teams

Wij gaan voor de hoogste kwaliteit. We zorgen werving, uitzending en voor deskundige en adequate begeleiding ter plaatse door middel van lokale Agriterra teams. Minimaal 70 % van onze adviesopdrachten wordt door Agripoolers (experts bemiddeld door Agriterra) uitgevoerd. Het gaat om circa 250 adviseurs per jaar.  

 

Download de folder met alle informatie over Agriterra's Agripool

 


Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Ingrid Koedijk

+31 26 354 2072

koedijk@agriterra.org

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org