Ontdek Agriterra

Agriterra is opgericht door de Nederlandse agrarische sector. We bieden deskundig advies en trainingen aan coöperaties en boeren-organisaties in opkomende economieën. We versterken het boerenbelang en stimuleren economische groei voor ambitieuze boeren wereldwijd. Dit draagt bij aan sociaal-economisch sterke en levendige plattelands-gebieden. Ons energieke, internationale team bestaat uit praktische, gemotiveerde professionals.

 

Wat onderscheidt Agriterra?

Het doel van Agriterra voor de komende jaren is om 1 miljoen unieke boeren via 320 boerenorganisaties te bereiken, 50 miljoen euro te mobiliseren als resultaat van lobby- en belangenbehartigingsvoorstellen, 30 nieuwe boergenoteerde bedrijven op te starten en 60 miljoen euro te investeren in gemobiliseerd kapitaal.
We zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om deze doelen te bereiken, omdat we ons richten op de coöperatieve sector, een wereldwijd netwerk hebben, kwaliteit leveren en lokaal aanwezig zijn via regiokantoren.

 

 

 Boeren en boerenorganisaties worden steeds belangrijker, maar ze worden geconfronteerd met meerdere uitdagingen, zoals verstedelijking, de dringende noodzaak om de productie te verhogen, voedselveiligheid en klimaatverandering. Agriterra maakt gebruik van coöperatieve expertise en peer-to-peer-advies van de (Nederlandse) top agri- en voedselsector.

Onze coördinatoren

West Africa

Erwin Brouwer

regional manager

East Africa

Stijn van Geel

regional manager

Africa Great Lakes

Jasper Spikker

regional manager

Asia

Phillip Morey

regional manager

Credentials

Benieuwd naar onze credentials? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org