Waarom specialist in coöperaties?

Professionele coöperaties en boerenorganisaties zijn cruciaal voor duurzame economische ontwikkeling. Ze zijn de motor van vooruitgang. Het leidt tot een stabiele en welvarende agrarische sector en economie als geheel. Agriterra versterkt het boerenbelang om sterke en levendige landelijke gebieden te stimuleren.
 

Hoe wij werken

Als internationale specialist in coöperatieve ontwikkeling werken we met een 3-stappen-aanpak. We maken coöperaties bankabel en creëren door boeren geleide bedrijven. We verbeteren de diensten voor leden en de dialogen tussen boeren en overheden. We gebruiken Agripool, waarbij de kennis en ervaring van honderden landbouwdeskundigen uit Nederland en andere landen gekoppeld worden aan korte adviesopdrachten. Agripool-experts spreken "de taal van de agribusiness" en werken van boer tot boer.

Onze diensten en producten

De 3-stappen-aanpak wordt uitgevoerd door peer-to-peer betrokkenheid bij adviesdiensten, training en uitwisselingsbezoeken. Onze training richt zich op Management & Organisatie, Financieel Management, Governance, Business Development en Lobby / Advocacy. Wij voeren adviesopdrachten uit voor overheden, banken, investeerders en donoren en fungeren als een rechtstreekse sourcing-makelaar voor agri-food bedrijven.

Agriterra

  • is een internationaal not-for-profit agry-agency 
  • werkt in opkomende economieën
  • werd bijna 25 jaar geleden opgericht door Nederlandse boerenorganisaties en coöperaties als een organisatie voor internationale peer-to-peer samenwerking op landbouwgebied
     

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Elske Koelman

+31 26 4455 5445

koelman@agriterra.org

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org