Agrimondiaal en het succes van Agripool-experts

18-11-2019

Agrimondiaal is verschenen, een magazine vol met interviews, verhalen en foto’s die dit keer in het teken staat van het succes van Agripool-experts. In het voorwoord schrijft voorzitter Marc Calon enthousiast over hoe er mede door Agripool-experts al veel mooie successen zijn bereikt in de landen waar Agriterra werkt.

Deze successen kunnen niet worden bereikt zonder de grote inzet van de Agripool-experts en bedrijfsadviseurs van Agriterra. Lees hoe akkerbouwer Jos van Campen hielp bij het veranderen van het coöperatieve landschap in Vietnam, hoe ZLTO’er Niels Mureau de door Agriterra ontwikkelde Value Creator Analyse toepaste in Ethiopië, hoe onze bedrijfsadviseurs Boliviaanse quinoatelers aan een nieuwe bedrijfsstrategie hielpen en hoe via een goede lobby alle rijstboeren in Rwanda nu profiteren van een aangepaste belastingwet.

Een ander belangrijk artikel gaat over de inzet van Deense experts om coöperaties te begeleiden bij het op een duurzame manier verhogen van de productie.

En wist u al dat Agriterra weer terug is in West-Afrika? Na een aantal jaren van afwezigheid zijn we weer lokaal aanwezig in Ghana, Ivoorkust, Niger en Burkina Faso. Volgens bedrijfsadviseur Willem Paulus kunnen er qua productiviteit nog enorme stappen gemaakt worden in die landen.  

Dit en nog veel meer… 

Download hier het PDF-bestand

Bekijk hier de bladerbare versie


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org