Agriterra medewerker zoekt boer

17-10-2017

Dit jaar viert Agriterra haar 20-jarig jubileum. We zijn trots op de resultaten van ons werk en op de bijdrage daaraan door de Nederlandse agrarische sector. Daarom willen we ons lustrum vieren samen met Nederlandse boeren en tuinders in alle 12 provincies.

Wat is het plan? Op vrijdag 8 december trekken vanaf 14:00  ruim 120 Agriterra medewerkers in duo’s het land in en gaan ‘de boer op’. Onze medewerkers uit binnen- en buitenland willen graag een nachtje blijven slapen en helpen graag een handje mee.  Op zaterdag  13.00 uur worden alle medewerkers weer in Arnhem verwacht. 

Tijdens onze logeerpartij  willen we uw bedrijf bewonderen en met u in gesprek over heden en toekomst van de Nederlandse land- en tuinbouw en wat dit betekent voor de toekomst van Agriterra. Inmiddels is meer dan de helft van onze medewerkers afkomstig uit Afrika, Azië en Latijns Amerika, dus dit is uw kans om wat tropen op uw bedrijf te krijgen!

We zijn dus op zoek naar 60 gastgezinnen, van Groningen tot Limburg en van Zeeland tot Drenthe,  die het leuk vinden om 8 en 9 december twee ‘Agriterra-logees’ op de boerderij of tuinderij te ontvangen. Wij hopen van harte dat dit gaat lukken. Hoe bijzonder zou dat zijn?!

Aanmelden
Bent u boer(in) of tuinder en vindt u het leuk om in december buitenlands bezoek te ontvangen? Stuur dan liefst vóór 30 oktober een mail naar communicatie@agriterra.org  om u aan te melden als gastgezin. Kunt u in dat geval het logeeradres doorgeven en wat de slaapmogelijkheden zijn (matras, één kamer of misschien zelfs twee kamers)? Graag horen we van u, ook als u verder nog vragen heeft. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org