De nieuwe Agrimondiaal 'Het jaar van de jongeren' is verschenen!

20-11-2017

De Agrimondiaal is weer verschenen, een magazine vol met interviews, verhalen en foto’s die dit keer in het teken staat van ‘Het jaar van de jongeren’. De focus op jongeren is een belangrijk onderdeel van onze doelen voor 2020.  

“Wij zijn een vooruitgeschoven post van de Nederlandse landbouw. Die dient in de hele wereld als een voorbeeld waar iedereen vol bewondering over spreekt”, vertelt Kees Blokland in een interview. De kennis, innovatie en technieken van de Nederlandse land- en tuinbouw worden wereldwijd gedeeld en daarin speelt Agriterra een belangrijke rol.

Lees in deze Agrimondiaal hoe zeven jonge boeren een masterclass ‘Youth leadership’ volgen, hoe de boeren van een koffiecoöperatie in Kenia via bodemscanners meer inzicht krijgen in wat de bodem nodig heeft en hoe zelf goede mest maken in Nicaragua zorgt voor een kwaliteitsverbetering. Daarnaast een interview met het managementteam over de ambities van Agriterra, een column van oud-voorzitter Gerard Doornbos en een artikel over hoe jongeren het verschil kunnen maken  als succesvol ondernemer. Dit en nog veel meer komt aan bod.

Download hier het pdf-bestand

 


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org