Communications and marketing officer

Esther Nederlof

Esther Nederlof heeft Nederlandse Taal- en Letterkunde gestudeerd. Daarna heeft ze gewerkt in het onderwijs, bij een uitgever van schoolboeken en bij Ortho Communications & Science. Daar heeft ze ervaring opgedaan in communicatie (persberichten schrijven, websites vullen, folders en nieuwsbrieven maken, zoeken van beeld) en het organiseren van evenementen als congressen, lezingen en beurzen. Ze is zorgvuldig en houdt ervan om zaken overzichtelijk op een rijtje te zetten en netjes af te werken.

In 2014 nam Esther het initiatief om een boek samen te stellen over haar geboortedorp Dinxperlo. Dit heeft ze zelf uitgegeven en het was een succes. Ook maakte ze dat jaar als fotograaf en weblogger een reis naar Oeganda. Hiervan was ze diep onder de indruk.

Sinds mei 2015 werkt Esther als medewerker marketing & communicatie medewerker bij Agriterra. Als ondernemende, prestatie- en klantgerichte collega en echte teamspeler voelt ze zich hier helemaal thuis. Haar werkzaamheden als freelance verslaggever voor DinxpersNieuws.nl heeft ze stopgezet, zodat ze zich voor 100% in kan zetten voor Agriterra.

In haar vrije tijd houdt Esther van sporten en reizen. Ze ontdekt graag nieuwe dingen en wil zoveel mogelijk ervaringen opdoen.

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org