Financial Project Controller

Marjon van den Bos

Marjon van den Bos heeft zeer ruime ervaring in het samenstellen en aanleveren van management- en sturingsinformatie, het maken van prognoses, het analyseren van financiële gegevens, het verantwoorden van activiteiten naar opdrachtgevers (subsidies en projecten), het begeleiden van accountantscontroles, het opstellen en analyseren van jaarrekeningen, alsmede het aanleveren van gegevens ten behoeve van begrotingen.

Het efficiënt inrichten van bedrijfsprocessen en het geven van financiële adviezen zijn haar specialiteiten. Ze bezit een goed analyserend vermogen, is proactief en zeer doelgericht. Daarnaast is ze flexibel, punctueel (afspraak is afspraak) en een zelfstandige medewerker. Uiteraard gaat ze bovenal voor kwaliteit.

Marjon heeft het diploma Moderne Bedrijfsadministratie en Financiële Managementrapportage op zak en volgt op dit moment de studie Bestuurlijke Informatievoorziening. Na het behalen van dit laatste diploma mag Marjon zich register financieel manager noemen. Haar kunstzinnige achtergrond (kunstacademie) maakt haar een financieel expert met een creatief denkvermogen. Ze is altijd bereid iemand te helpen en weet haar positieve energie over te brengen op andere mensen.

Sinds mei 2013 werkt Marjon voor Agriterra. Wat haar het meest aanspreekt in haar werk als analist financiële administratie is dat zij dagelijks het gevoel heeft iets bij te dragen aan de wereld. Elke dag een stapje dichter bij het doel: vermindering van de armoede en honger in de wereld.

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org