Financial administration analyst

Susana Arias Herrero

Susana Arias is een geboren Madrileense en heeft daar tot haar 25e gewoond. Aan de Universidad Complutense de Madrid heeft ze haar propedeuse Farmacie gehaald. Haar interesse bleek op een ander vakgebied te liggen en daarom heeft ze zich bekwaamd in Bedrijfsadministratie. In Spanje leerde Susana haar Nederlandse echtgenoot kennen voor wie ze in 1995 naar Arnhem verhuisde.

Susana heeft zes jaar gewerkt op de financiële administratie bij CRV, waar ze kennis maakte met de landbouwwereld en de rundveehouderij in het bijzonder. Sinds januari 2006 werkt Susana met veel plezier bij de financiële administratie van Agriterra. Ze voelt zich zeer thuis bij de open, internationale sfeer van Agriterra.

Als analist financiële administratie is ze nauwkeurig, veeleisend, zelfstandig en resultaatgericht. Haar focus ligt op de boekhouding. Alles moet kloppen en af zijn, pas dan is ze echt tevreden. Het uitzoeken en verhelderen van boekhoudkundige vraagstukken vindt ze erg leuk. De resultaten presenteren in een mooi overzicht, maakt het voor haar helemaal af. Susana functioneert voor haar collega’s als vraagbaak voor vragen over bijvoorbeeld salarisberekeningen of urenregistratie.

Susana is een expressieve en veelzijdige Spaanse. Met veel enthousiasme richt ze zich op nieuwe activiteiten. Leergierig en creatief als ze is, neemt ze graag deel aan talloze cursussen en workshops, waaronder schilderen, dansen, fotograferen, naaien. Vanwege haar fotografiekwaliteiten, is Susana ook geregeld de huisfotograaf van Agriterra.

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org