Financial administration analyst

Tineke Alons

Tineke heeft gestudeerd aan de Internationale Agrarische Hogeschool Larenstein in Wageningen. Zij werkte voor de Nederlandse ontwikkelingsorganisatie SNV in Rwanda en Botswana. Tijdens een verblijf van drie jaar in Bhutan heeft ze zich gespecialiseerd in boekhouden en bedrijfsadministratie.

Sinds 2009 werkt Tineke bij Agriterra. Sinds 2015 als analist financiële administratie. Door haar ruime buitenlandervaring, een landbouwtechnische en een financiële opleiding heeft zij ook oog voor de verhalen achter de cijfers.

Tineke is vooral een stabiele factor in een team. Zij brengt rust en werkt graag zelfstandig, vindt overleg belangrijk, maar dat moet wel ter zake zijn; er wordt al genoeg gezeverd. Tineke is er trots op betrouwbaar en flexibel te zijn. Haar werk is gedegen en ze vindt het leuk erop een afstandje naar te kijken. Tineke is wars van opsmuk, maar houdt wel van verzorgdheid. Financieel management kan volgens Tineke bijna altijd efficiënter. Goede prestaties mogen gevierd worden.

Tineke zet in haar vrije tijd de boekhouding van de stichting Bhutan+partners op, voedt vier kinderen op en heeft al één keer de marathon van Rotterdam volbracht.
 

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org