Trots op Nederlandse landbouw in Agrimondiaal

22-05-2018

Agrimondiaal is weer verschenen, een magazine vol met interviews, verhalen en foto’s. In een exclusief interview spreekt Aaltje de Roos van het ministerie van Buitenlandse Zaken met NAJK-voorzitter André Arfman over de toekomst van de landbouw in Nederland en wereldwijd.

Agripooler Henk Raaijmakers heeft een duidelijke boodschap aan andere boeren: ‘Kom van je erf af en deel je kennis met het buitenland.’ En Joris Elsgeest is van mening dat Nederland nog steeds ver voorop loopt op het gebied van vakkennis en innovatie.

Lees in deze Agrimondiaal over het sterke netwerk van Agripoolers in Latijns-Amerika, hoe koffieboeren uit Congo voor het eerst hun eigen koffie proeven en waarom ruilverkavelingexperts van het Kadaster naar Vietnam gingen om advies te verstrekken. 
Daarnaast een voorwoord van voorzitter Marc Calon die volop vertrouwen heeft in de kennis, de kunde, de innovatieve geest en de kwaliteit van ons management van voedsel produceren en een column van Caroline van der Plas, mede oprichter van Team Agro NL.

Dit en nog veel meer…
Download hier het pdf-bestand

Bekijk hier de bladerbare digitale versie
 

 


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org