Agriterra begeleidt Vietnamese televisieploeg

10-06-2015 Op maandagavond 8 juni arriveerde een team van vijf Vietnamezen op Schiphol. Zij zijn van 8 tot en met 21 juni in Nederland om hier vier documentaires op te nemen over tuinbouw, varkenshouderij, melkveehouderij en diergezondheid en -welzijn. Deze documentaires zijn bestemd voor de Vietnamese landbouw TV zender VTC16.

De groep verblijft een aantal dagen in de prachtige omgeving van Woudenberg in een agrarische Bed & Breakfast. Van daaruit zal de filmploeg deze week op pad gaan om de documentaire over de tuinbouw op te nemen. Onder andere het Westland, een demokwekerij, een kaasmakerij en FloraHolland, een coöperatieve organisatie van en voor kwekers van sierteeltproducten, zullen bezocht worden. Op woensdag 10 juni interviewt de Vietnamese filmploeg Kees Blokland, directeur van Agriterra. 

Daarnaast worden er natuurlijk ook opnames gemaakt in de typisch Nederlands dorpjes Volendam en Marken. Het team gaat vervolgens door naar België. Bedrijfsadviseur Luc Groot van Agriterra zal hen daar in Brussel kennis laten maken met de Europese Unie. Van daaruit vliegen ze weer terug naar Vietnam. Agriterra heeft deze tour verzorgd en hoopt dat de beeldopnamen een goede indruk zullen geven van de agri-sector in Nederland.


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org