Application Administrator

Bert van Houten

Bert van Houten is sinds 1 juni 2015 project coördinator webapplicaties bij Agriterra. Na zijn studie Tropische Cultuurtechniek aan de Wageningen Universiteit and Research Centrum (WUR) is hij een aantal jaren werkzaam geweest als freelance journalist Internationale Samenwerking. Daarvoor is hij onder andere in Costa Rica en Nicaragua geweest, en in opdracht van het Rode Kruis in Irak. Vanwege zijn altijd al aanwezige belangstelling voor design, ICT en het internet in het bijzonder is hij zich gaan toeleggen op het begeleiden van internetprojecten zoals websites en webapplicaties. De laatste jaren heeft de ontwikkeling en design voor het mobiele platform zijn specifieke aandacht.

Bert ziet het werken bij Agriterra als een kans om zijn kennis en ervaring, opgedaan in de commerciële sector, in te zetten voor een organisatie die streeft naar een meer gelijkwaardige internationale economische ontwikkeling. Hij vindt het inspirerend om in een ondersteunend vakgebied weliswaar indirect aan zijn idealen te kunnen werken.

Bert heeft ervaring met zowel het ontwikkelen als het vormgeven van applicaties en is daardoor in staat om zowel de wereld van developers als designers te begrijpen en bij elkaar te brengen.
Hij houdt ervan resultaten in teamverband te boeken en grote en complexe projecten tot een succesvol einde te brengen.

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org