Enerverende start 2014 voor Kenia

24-01-2014 Het team dat cooperaties in Kenia ondersteunt hun groeiambities waarheid te maken, bestaat uit Rien Geuze en Wilfred Chepkwony, woon- en werkzaam in Nairobi en Dik van de Koolwijk, werkzaam in Arnhem. De eerste drie weken van het nieuwe jaar trok het drietal gezamenlijk op, zowel in Nederland als in Kenia. Ambitie is er: 2014 moet het jaar van de resultaten worden!

De eerste weken van het nieuwe jaar zijn erg druk geweest. De bedrijfseconomische adviseurs uit Kenia, Rien Geuze en Wilfred Chepkwony waren in Nederland voor de team top. Samen met onze collega’s scherpten we de strategie verder aan en wisselden ervaringen uit. Daarnaast stond een training over verandermanagement en een verdieping over coöperaties op het programma.

Voor Wilfred was het een uitgelezen kans om Nederland en Agriterra beter te leren kennen. Hij bezocht ons land immers voor de eerste keer. Hij bezocht verschillende boerenbedrijven. Hij kon bovendien verschillende agripoolers van FrieslandCampina, Flynth, en Rabobank Noord-Drenthe opnieuw ontmoeten, die in 2013 een werkbezoek hadden gebracht aan Kenia.

Vervolgens vertrok het team naar Kenia voor een rondgang langs de klanten. Doel was om terug te kijken naar de gerealiseerde activiteiten en voortgang in 2013 en de plannen voor 2014 vast te leggen.

2014 belooft een spannend jaar te worden. Verschillende ambitieuze coöperaties zitten in een veranderproces om een stap voorwaarts te maken. 2014 moet het jaar van het oogsten van resultaten worden.


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org