reception & facility officer

Nicole Maatkamp

Nicole Noonan is een gastvrije en vriendelijke receptioniste/telefoniste die voor iedereen klaar staat. Ze is het eerste aanspreekpunt van Agriterra en staat zowel haar collega’s als klanten efficiënt en enthousiast te woord. Omdat ze een uitstekende kennis heeft van het Engels, Frans en Duits en een beetje Spaans kan ze de mensen in hun eigen taal te woord staan. Door haar achtergrond in het toerisme, zowel in opleiding als in werk, gedijt ze goed in een internationale omgeving en is ze een flexibele en stressbestendige duizendpoot die kan multi-tasken als de wiedeweerga...

Als er iets geregeld moet worden, dan kun je altijd bij haar terecht. Ze is betrokken en sociaal met een zakelijk tintje. Ze heeft een probleemoplossend vermogen met een helder inzicht. Als ze ergens ‘ja’ voor heeft gezegd dan gaat ze er 100% voor. Nicole is een baken van goedlachse rust op haar stek achter de receptie.

In haar vrije tijd doet Nicole vrijwilligerswerk op de basisschool van haar kinderen en is ze coördinator van de E pupillen alsmede coördinator van de gastouders en het wedstrijdsecretariaat van voetbalclub OSC. Hier kan ze haar organisatorische en communicatieve talenten in kwijt, terwijl ze tegelijkertijd enthousiast het voetbal kan volgen.

Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org