business advisor

Nicole Sloot

Nicole is geboren en getogen op een akkerbouwbedrijf in Duitsland, net over de grens bij Arnhem. Na het behalen van haar diploma op de middelbare school in Arnhem, besloot zij in een tussenjaar haar tijd in te vullen met vrijwilligerswerk bij een lokaal toerismebureau en te werken in de zorg en verschillende horecabedrijven. Daarnaast is zij een maand naar San Francisco gegaan voor het behalen van een certificaat in Business English.

Zij heeft in de loop der jaren uitgebreide ervaring opgedaan in de horecabranche en de dienstverlenende sector, waarin zij van 2006 tot 2016 werkzaam is geweest. Na het afronden van de bachelor opleiding hospitality management aan Hotelschool Den Haag in Amsterdam heeft zij een pre-master in accounting & control gevolgd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan, werd duidelijk door haar keuze voor een master in de richting bedrijfswetenschappen aan de Wageningen Universiteit, waar de agri-food sector rijkelijk aan bod komt. Aldaar schreef zij haar master thesis over het meten van ledenbetrokkenheid bij coöperaties, in opdracht van de Nationale Coöperatieve Raad.

Vervolgens is Nicole als stagiaire aan de slag gegaan bij Agriterra, waarbij zij zich heeft gericht op een project over jongerenparticipatie bij coöperaties. Zij heeft daarvoor zowel een inventarisatie gedaan bij Nederlandse coöperaties, als bij klanten van Agriterra in Zambia en Indonesië. Haar kennis over jongerenparticipatie gebruikt zij graag in haar functie als bedrijfsadviseur door mee te denken en ondersteuning te bieden aan klanten, relaties en collega’s.

Nicole gelooft sterk in de kracht van mensen en is ervan overtuigd dat hun commitment en wilskracht van groot belang is om projecten en verandertrajecten succesvol te volbrengen. Zij kan zich goed inleven in anderen, houdt van netwerken en het in contact komen met mensen van verschillende culturen en achtergronden. Daarnaast is zij sterk gefocust op klanttevredenheid en het behalen van goede resultaten.

Haar vrije tijd vult Nicole het liefst met bakken, koken en samenzijn met vrienden en familie. Ze is graag buiten en kijkt er elk jaar weer naar uit om in de winter te gaan snowboarden.

 

 

 
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Willemsplein 42
6811 KD Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org