Vab en Agriterra tekenen samenwerkingsovereenkomst

18-09-2015 Tiel, 17 september 2015 Vab (Vereniging van Agrarische Bedrijfsadviseurs) en Agriterra hebben gisteren in Tiel een samenwerkingsovereenkomst getekend. De vab zal vacatures voor adviesopdrachten van Agriterra via haar website communiceren naar de leden en een rol gaan spelen in de werving en voorselectie.

De bijeenkomst in Tiel stond in het teken van internationale kennisuitwisseling in de agribusiness. De leden van de vereniging voor agrarische bedrijfsadviseurs zijn ervaren kwaliteitsadviseurs die in Nederland ondernemers in de land- en tuinbouw begeleiden bij strategische beslissingen en optimalisatie van bedrijfsvoering. De vereniging vervult voor hen een netwerkfunctie en organiseert bijeenkomsten voor kennisuitwisseling.

De bijeenkomst werd ingeleid door Cees van Rij, manager agri advies bij Agriterra met een introductie over de Agriterra en de Agripool (uitzendpool). Daarna gunden vab leden Hans Tesselaar (Flynth), Pierre Berntsen (ABN AMRO) en Frank Hollaar (Flynth) de aanwezigen een kijkje in de agripoolkeuken door over hun eigen ervaring als agripooler in Afrika, Azië en Latijns Amerika te vertellen. Hun ervaring is: het is hard werken, en vooral.. veel te leuk om niet de doen!


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org