Youth Leadership Academy 2018

27-09-2018

10 OKTOBER 2018
YOUTH LEADERSHIP ACADEMY
09:45 – 17:15
EEMLANDHOEVE, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

Ben jij boer (in opleiding), student, of young professional in agrifood en jonger dan 35 jaar? Dan is de Youth Leadership Academy voor jou!

De agrarische sector is overal ter wereld in transitie. Door klimaatverandering en bevolkingsgroei zullen we steeds meer mensen moeten voeden. Jongeren werkzaam in de agrifood sector zijn degenen die deze uitdaging de komende decennia moeten aangaan.

Agriterra, het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) en de Nationale Coöperatieve Raad (NCR) willen jou en andere jongeren in Nederland en daarbuiten meer invloed en stem geven zodat jullie visie en uitdagingen gehoord worden in toekomstige innovaties en oplossingen voor een duurzame, gezonde en productieve agrifood sector. Dit doen we onder andere door bewustwording te creëren met betrekking tot de positie van jongeren in coöperaties en de rol die zij hierin kunnen spelen, onder het motto ‘investeren in de toekomst; creating space for youth’.

Daarom organiseren we op 10 oktober voor de 2e keer de Youth Leadership Academy; een internationale ontmoetingsdag voor jonge talenten. Tijdens deze dag willen we de volgende generatie leiders uit de agrifood sector samenbrengen om grensoverschrijdende relaties te bouwen, kennis uit te wisselen, persoonlijk leiderschap te versterken en netwerkvaardigheden te verbeteren.

Dit jaar staat het thema bedrijfsovername centraal tijdens de Leadership Academy, met nadruk op de sociale en emotionele aspecten waar je als opvolger tegenaan loopt. Aan de hand van praktijkcases en in workshops word je getraind in leiderschap- en communicatie skills die van pas komen bij een opvolgingsproces binnen families, en word je je bewust van wat er allemaal komt kijken bij bedrijfsovername. Daarnaast krijg je inspiratie door keynote sprekers, experts en jonge ondernemende leiders uit de praktijk.

Met deelnemers uit alle hoeken van de sector en wereld kun je uitwisselen en netwerken over de belangrijkste uitdagingen uit jouw dagelijkse praktijk.

Aan deelname van de Leadership Academy zijn geen kosten verbonden.
Je kunt je hier aanmelden.
Meld je nu aan en houd de site in de gaten voor meer informatie. De voertaal van de dag is Engels.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Agriterra - Nicole Sloot sloot@agriterra.org
NAJK – Andre Arfman aarfman@najk.nl
NCR – Wilbert van den Bosch W.vandenBosch@cooperatie.nl
 
Inloop: 09.15 uur
Netwerkborrel vanaf 17.15 uur 

Klik hier voor meer informatie over de sprekers en de workshops
Klik hier voor het uitgewerkte programma

 


Share this article:
Lokaal
Gefocust
Verbonden
Kwaliteit

Adres

Jansbuitensingel 7
6811 AA Arnhem
The Netherlands

+31 (0)26 44 55 445
agriterra@agriterra.org